Guane ubay melukis

Assalamualaikum,selawat ke atas nabi Muhammad SAW
Ini video pertama saya yakni cara saya melukis
bukan apa cuma video :) ...selamat menonton

p/s: maaf ada watermark

Comments

  1. Terima kasih daun keladi..arha

    pandai ya. melukis gne mouse ja :)

    lagu latar ni mcm dlm satu crta jepun ni time part sedey.

    -aKane-

    ReplyDelete
  2. salam..coral painter tu..download software eh..??nway..nice=)

    ReplyDelete
  3. waalaikumusalam
    yang tu bkn mouse dan saya beli benda bkn idup dpt prcuma software corel tu

    tapi kalau kamu nak download trial..ini link dia
    saya cadangkan Corel Painter 4

    http://www.corel.com/servlet/Satellite/ca/en/Product/1208530085872

    ReplyDelete
  4. ok2..trima kasih..nnt sy cuba..=)

    ReplyDelete
  5. ur welcome
    have a nice tour

    ReplyDelete
  6. oh
    hm
    ubay,
    dah download.lps klik run..error
    dey~
    ntah ler

    -aKane-

    ReplyDelete
  7. ok,cuba download corel 11
    kat sini.. klu x blh -_-
    nnt sy beri link..
    wait 4 my reply

    http://www.corel.com/servlet/Satellite/au/en/Product/1208716842481#tabview=tab7

    ubay

    ReplyDelete
  8. salam...failed to download..corel painter 4..dah cuba byk kali..cmne nie..??

    ReplyDelete
  9. ok2...corel 11 download..succeed..trima kasih..=)

    ReplyDelete
  10. wah baguslh^^ awk dpt download :)
    dukacitanya, saya tak dpt..arha

    ubay, corel lain ada tak?

    -aKane-

    ReplyDelete
  11. laa,ingat orang sama yang komen tadi..
    lain2 rupanya
    tak dapat ke?

    klik sini...

    http://www.4shared.com/file/wp9xnMoF/CorelPainter11_NA_ESD.html


    kalau tak boleh jugak pergi corel.com dan download trial mana2 produk baru :)

    ReplyDelete
  12. hmm...do we have to pay for the corel download..??i mean...the trial..cuba yg free trials..dah download..tp x install lagi..kalo trial x payah kan..??

    ReplyDelete
  13. no..dont need
    u can use it for free until 30 day
    after that period...download it again from others link ..

    ReplyDelete
  14. owh..ok2..thanks..=)

    ReplyDelete
  15. slm.

    thanx!
    dah boleh guna tp blur lg..

    -aKane-

    ReplyDelete
  16. waalaikumusalam
    takpe...cuba2 dulu
    lame2 biasa la dgn berus dia

    ReplyDelete
  17. afif nak test gak dengan coral painter

    ReplyDelete
  18. er.. corel nhih.. lain ke dengn photoshop??

    ReplyDelete
  19. photoshop lebih kepada image editing dan manipulation

    corel painter lebih kepada painting,illustration,..

    kebanyakan mereka drpd traditional background lebih suka guna corel drpd photoshop

    tools yg terdapat dlm corel painter ni lebih kepada traditional tool

    spt charcoal,arcrylic,pensil,brush,pisau etc...dan boleh tukar jenis canvas yg digunakan

    kat corel painter juga boleh buat photo painting..yang mana viewer tak dapat kesan ni gambar edit atau tidak

    untuk maklumat lanjut
    sila ke
    corel.com

    sekian daripada saya

    :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts